Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca encara la tornada del playoff d’ascens a OKLliga amb il·lusió i prudència

Els vilafranquins llluitaran per tornar a l’OKLliga, 5 temporades després, aquest dissabte, a partir de les 19:30h (en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV)

Aquest dissabte el Patí Vilafranca té davant seu un dels partits més importants dels últims anys, en una jornada que pot culminar amb el retorn a la OKLliga 5 anys després. L’equip arriba a la tornada del playoff d’ascens contra el Mataró amb un gran resultat aconseguit en el partit de fa dues setmanes, amb dos gols de renda que ajudaran a encarar el partit amb confiança. Però la feina encara no està feta.

L’equip està a les portes de tancar la temporada de la millor manera ja es preparen per un partit que no serà gens fàcil. Pel mig, entre l’anada i la tornada, una setmana sense partit, que ha trencat el ritme a tots dos, però que també ha permés descansar i recuperar cames de cara al duel final.

A l’anada disputada el passat 14 de maig, el Patí va completar un partit pràcticament perfecte, sobre tot en defensa, aconseguint mantenir la porteria a 0. Novament la defensa serà clau, però l’entrenador afirma que dissabte serà un partit amb un guió diferent, davant un Mataró obligat a buscar la remuntada.

De ben segur serà un cap de setmana d’emocions fortes. La il·lusió és màxima, però la prudència també. Dissabte la Poliesportiva serà una festa per un partit decisiu, amb, ni més ni menys, que un ascens a l’OKLliga en joc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: