Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Patí ja s’entrena preparant la decisiva tornada del playoff contra el Mataró

L’equip es troba a només 50 minuts d’assolir l’esperat ascens a l’OKLliga. Per això cal fer valdre la renda de dos gols aconseguida a Mataró fa dues setmanes

El Patí Vilafranca ja ha iniciat la setmana d’entrenaments per tal de preparar l’important partit de dissabte, a 2/4 de 8 del vespre, amb la tornada del playoff d’ascens a OKLliga contra el Mataró.

Dues setmanes després de disputar l’anada, els de Toni Porta intentaran fer valdre l’avantatge de dos gols del qual disposen, al superar els del Maresme per 0-2.

Serà un partit exigent, en els últims 50 minuts de la temporada, que decidiran quin dels dos equips assoleix l’objectiu d’ascendir a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Un somni pel Patí, que per segon any consecutiu lluita per la mateixa fita.

Un cop superada la setmana de descans entre l’anada i la tornada, les ganes i la concentració són màximes, amb l’equip conscient del que s’hi juga. Dissabte, a la Poliesportiva s’espera l’ambient de les grans ocasions, un factor que el Patí també intentarà aprofitar.

El Patí Vilafranca – Mataró es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, aquest dissabte, a partir de 2/4 de 8 del vespre.