Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí iniciarà el playoff d’ascens a OKLliga a la pista del Mataró, aquest dissabte

Aquest dimarts la RFEP sortejava l’ordre de l’eliminatòria per l’ascens a l’OKLliga. L’anada d’aquest dissabte a Mataró arrencarà a les 20h

Per fi ja es coneix una de les incògnites dels playoffs d’ascens a l’OKLliga. Mataró i Patí Vilafranca encetaran la sèrie a dos partits, amb anada i tornada, aquest mateix dissabte, i ho faran a la pista de l’equip del Maresme. Així doncs, la tornada es disputarà a la Poliesportiva de Vilafranca, dues setmanes després, el cap de setmana del 28 i el 29 de maig.

Així va quedar fixat després del sorteig celebrat per la Federació Espanyola de Patinatge aquest dimarts al vespre. Hauria pogut coincidir l’anada a Vilafranca amb la celebració de les Fires de Maig, finalment no serà així. La tornada serà a casa, com la temporada passada, en la sèrie per l’ascens contra el Palafrugell.

L’horari del partit d’anada, d’aquest proper dissabte, serà a les 20h. El partit de tornada, previst pel dissabte, 28 de maig, en principi es disputaria a les 19:30h, a la Poliesportiva de Vilafranca.

Sigui com sigui, l’equip de Toni Porta ja ha iniciat els entrenaments, i aquest dimarts l’equip realitzava la segona sessió de la setmana, minuts després de saber que l’anada del playoff serà a Mataró i la tornada, a casa, davant la seva afició, dues setmanes més tard.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: