Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Lleida supera clarament el Xamba, que cau en la segona jornada de la fase d’ascens per 51-80

Les xambistes apuren les seves últimes opcions de lluitar per l’ascens a Primera Catalana en un grup amb el Lleida com a clar favorit

El Xamba sumava aquest diumenge la segona derrota en el segon partit de la fase d’ascens a la Primera Catalana, amb la visita del Lleida, l’equip més potent de la Segona Catalana durant tota la temporada i que no va donar opció a les de Jordi Olivella al llarg dels 40 minuts de joc. Al final, derrota per 51 a 80.

Les vilafranquines sortien a la pista a intentar un miracles davant un rival que situaria el llistó molt alt. El guió va anar segons el que estava previst, tot i que el desavantatge al final del primer quart només era de 6 punts, amb 9 a 15 en contra.

Una diferència que va pujar fins els 14 punts al descans, amb 26 a 40 a favor de les lleidatanes, i un segon quart de 17 a 25.

40 punts a la primera meitat i 40 a la segona. El Lleida va acabar de sentenciar el partit al tercer quart, tot i que l’empresa era complicada des de l’inici. Amb 38 a 61 al final del tercer quart, només un desastre hagués donat alguna opció al Xamba, que va intentat no perdre la cara al partit.

El 13 a 19 en l’últim quart va certificar la victòria del Lleida per 51 a 80. Victòria que permet aquest equip cimentar el seu camí cap a l’ascens a la Primera Catalana.

Les xambistes buscaran estrenar el seu caseller la proper jornada, davant el Sant Quirze.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: