Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca es mantindrà un any més a la Tercera Divisió

Finalment, el Vilafranca no haurà de patir per un possible descens compensat, un cop s’ha conegut que només podrien baixar fins a 3 equips catalans des de la Segona RFEF fins la Tercera RFEF

Un cop finalitzada la temporada a la Segona RFEF, el Vilafranca ja no haurà de patir més. Aquest cap de setmana els vilafranquins certificaven de manera definitiva la seva presència un any més a la Tercera Divisió.

Finalment, el degà no dependrà dels possibles descensos compensats que es puguin produir a la categoria, ja que en el pitjor dels casos, baixarien fins a tres equips catalans des de la Segona a la Tercera, i el Vilafranca només hagués perdut categoria en el cas que 4 equips catalans de Segona RFEF baixessin a Tercera.

Amb els descensos directes d’Europa i Badalona a Tercera, només el Cerdanyola podria afegir-se a la nòmina d’equips que fan cap a la cinquena categoria estatal.

El Cerdanyola es jugarà la permanència en playout contra la Gimnastica Segoviana, aquest diumenge, a les 12h, en un estadi de la provincia d’Alacant encara sense determinar. Un partit del qual dependrà la permanència del Castelldefels a Tercera. Si el Cerdanyola es manté, també ho farà l’equip dels Canyars.

La notícia però, és que el Vilafranca ja no depèn de cap agent extern per dir de totes totes que l’any que ve tornarà a ser equip de la Tercera Divisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: