Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CTT Vilafranca tanca una gran temporada, a les portes de l’ascens a la Divisió d’Honor

El club ara mateix milita a la Primera Divisió Nacional (tercera categoria estatal) i el repte és intentar assolir l’ascens a la Divisió d’Honor, el segon nivell del tennis taula a Espanya

El CTT Vilafranca viu un gran moment de forma i de resultats en les darreres temporades, poc a poc, acostumant-se a ser un dels habituals en les fases d’ascens de categoria. Després de pujar a Primera Nacional la temporada passada, aquest curs, l’entitat ha lluitat fins el final per intentar-se fer-se lloc a la Divisió d’Honor, segona categoria del tennis taula a nivell nacional.

A inicis de temporada, el club es marcava com a objectiu assolir la permanència a la categoria. A mesura que passaven els mesos, els bons resultats van esperonar els jugadors a lluitar per objectius més alts.

En el tram final de temporada, els vilafranquins es trobaven per segon any consecutiu a punt per disputar una nova fase d’ascens de categoria. L’experiència de l’any passat era un gran punt de partida, i enguany el club arribava sense cap mena de pressió. Ser-hi ja era tot un èxit.

L’equip, finalment, quedava eliminat a la fase d’ascens disputada fa un parell de setmanes, sense opcions de pujar. L’equip, però, ja treballa en planificar la propera temporada en vistes d’intentar donar un salt qualitatiu per somiar amb un nou ascens.

Un cop acabi el llarg període d’inactivitat de l’estiu, el club tornarà a competir per segona temporada consecutiva a la Primera Divisió, tercer esgraó del tennis taula a Espanya. En el punt de mira, seguir escalant i col·leccionant ascensos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: