Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Rítmica Vilafranca viu un moment dolç amb grans resultats als campionats estatals

Entre els bons resultats de l’entitat destaca el títol de campiona d’Espanya aconseguit per la gimnasta alevina Júlia Bóveda

El passat mes d’abril, la gimnasta del Club Rítmica Vilafranca, Júlia Bóveda, es proclamava campiona d’Espanya en categoria aleví, en unes proves celebrades a Saragossa. Aquesta medalla d’or és el primer metall d’una gimnasta aconseguit per una penedesenca en un campionat estatal en en modalitat individual.

Tot un èxit per Bóveda, que està completant un gran 2022 i ara mateix és una de les gimnastes més destacades de l’entitat. Des del club, l’alegria i l’emoció no pot ser més gran.

Per la seva banda, Júlia Bóveda viu aquests èxits amb la naturalitat i la innocència pròpies de la seva edat. Als seus 11 anys ens explica com va viure el moment que es proclamava campiona d’Espanya.

D’altra banda, a inicis d’aquest mes, el conjunt Aleví del club format per Aina Martin, Valèria Barrabés, Uxue Gamazo, Paula Barrado i Montserrat Gutiérrez aconseguia una 17a posició a la Copa d’Espanya de conjunts, celebrada a Santander. Allà, el conjunt Infantil compost per Jana Torrents, Ona Picas, Txell Picas, Nora Jiménez i Sheila Fernández, aconseguia la 20a posició. Una integrant de cada conjunt ens explica les seves vivències a la Copa.

Darrere d’aquests resultats hi ha una gran feina de preparació, basada en la constància i la dedicació al llarg dels mesos de competició. De fet, la rítmica és una cursa de fons que pràcticament no s’atura al llarg de l’any, a excepció del mes d’agost.

El club, amb 12 anys de vida, passa per un gran moment, i segueixen treballant perquè els èxits, poc a poc, es vagin convertint en costum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: