Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle ‘Paraules als claustres’ inaugura una exposició de l’artista Angel Camino

El ‘Paraules als claustres’ continua aquesta setmana amb l’exposició d’un doble treball d’Ángel Camino que ja es pot visitar a l’interior del claustre de Sant Francesc.

La primera part de l’exposició se centra en un recull de peces escultòriques ubicades al voltant del pati del claustre que l’artista ha escollit a través d’un poema. Les peces triades no havien estat exposades mai a Vilafranca fins ara. La poesia i l’escultura dialoguen entre elles i propicien al visitant un espai per al pensament i el somni.

La segona és un recull de gravats que porta per títol ‘Volaverunt’. Els gravats es poden contemplar a la sala fosca del claustre de Sant Francesc fins el 27 de juny. Segons el mateix autor, les imatges que s’hi veuen ocupen l’aire, surten del marc i s’apoderen de l’espai. A l’acte d’inauguració de l’exposició, s’hi van aplegar un bon nombre de visitants que van voler seguir de primera mà les explicacions de Camino.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: