Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics celebra una jornada de portes obertes

L’objectiu d’aquesta iniciativa va ser donar a conèixer les instal·lacions del CAAD i poder veure de prop l’activitat quotidiana dels animals al centre.

El passat dissabte, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf va acollir la primera jornada de portes obertes adreçada a les persones voluntàries i sòcies de Voluntacaad, una entitat que promou activitats pel benestar dels animals del centre.

L’objectiu d’aquesta iniciativa va ser donar a conèixer les instal·lacions del CAAD i poder veure de prop l’activitat quotidiana dels animals al centre i conèixer la tasca que desenvolupa el personal cuidador.

La visita va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la Mancomunitat, Abigail Garrido, qui apuntava la importància de la tasca del voluntariat, sobretot en la socialització dels animals.

A les portes de l’estiu, des de la Mancomunitat tornen a posar el focus en la prevenció dels abandonaments.

Les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf es troben al camí de la Pedrera, s/n, als afores de Vilafranca del Penedès. Per a més informació es pot consultar el seu web, caad.mancomunitat.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: