Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bo Jove de Lloguer de l’Agència de l’Habitatge s’atorgarà per ordre de sol·licitud

El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès insta a fer la sol·licitud al més aviat possible un cop oberta la convocatòria.

Properament s’obrirà la convocatòria per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer per a les persones entre 18 i 35 anys. El Bo Jove de Lloguer el poden sol·licitar els joves que ja visquin de lloguer, compartint habitatge o en una habitació llogada, i també les persones joves que tinguin previst viure de lloguer encara que no hagin començat fer-ho. La persona sol·licitant haurà de disposar d’una font regular d’ingressos que reporti unes rendes anuals.

Atès que les subvencions s’atorgaran per estricte ordre de sol·licitud i sempre que es compleixin els requisits, s’aconsella tenir preparada la documentació i fer el tràmit per Internet. Per fer aquest tràmit telemàtic caldrà tenir un certificat digital, el certificat de titularitat d’un compte bancari, el contracte de l’habitatge o habitació i els rebuts dels pagaments quan s’hagi iniciat el lloguer.

Tota la informació referent al Bo Jove de Lloguer es pot trobar a la pàgina d’inici de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a l’apartat Destaquem/Ajuts d’Habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: