Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos detinguts per diversos robatoris amb violència

Les dues persones van ser detingudes per la Policia Local de Vilafranca i són ocupants d’un pis al c/ Sant Pere.

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de divendres passat dos individus com a presumptes autors de dos robatoris amb violència. Els fets es va produir passades les 5 de la matinada després que una trucada d’un ciutadà alertés que havia estat víctima d’un robatori mitjançant estrebada per part de dos homes joves al carrer Banys. Poc després una altra trucada informava d’una altra estrebada a una dona gran la qual havia patit ferides com a conseqüència de la caiguda que li havia produït el robatori. Els fets acabaven de succeir al carrer Baldomer Lostau i la víctima havia estat traslladada a l’hospital per a ser assistida.

Mentre els efectius de Policia Local es trobaven per la zona fent la recerca dels autors, es va rebre una trucada d’una altra ciutadana informant que havia vist dos nois regirant l’interior d’una bossa de mà que havien abandonat al carrer Montserrat. Els agents van recollir la bossa tot observant objectes personals i documentació de la víctima del carrer Baldomer Lostau. La mateixa ciutadana va tornar a trucar informant que havia vist aquestes persones pel carrer de la Parellada i en direcció cap a la rambla Nostra Senyora. Les unitats policials es van adreçar al lloc on van identificar els dos joves que coincidien plenament amb les característiques aportades pels testimonis i víctimes i, a més, portaven al damunt objectes de les víctimes dels robatoris. Els individus van ser detinguts com autors de robatoris amb violència i intimidació i van passar a disposició judicial.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ha informat que les dues persones implicades en aquests robatoris són ocupants d’un dels pisos okupats de perfil delinqüencial al carrer Sant Pere i que ja van protagonitzar fa unes setmanes enrere una baralla al mateix carrer. Montfort, en la línia del que van reclamar els alcaldes de l’Arc Metropolità en una trobada recent, ha exigit l’adopció de noves mesures, més coresponsabilitat i més recursos per fer front a la proliferació d’ocupacions il·legals d’habitatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: