Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Feliu ha estat escollida a Vilafranca nova presidenta de l’ANC

Dolors Feliu ha obtingut 48 vots davant dels 16 de Jordi Pesarrodona, que inicialment era el candidat amb més opcions, pel suport majoritari dels socis de l’Assemblea.

Feliu substitueix a la fins ara presidenta, Elisenda Paluzie. L’acte de constitució s’ha realitzat a l’Escorxador de Vilafranca, fruit de les eleccions convocades del 10 al 14 de maig. Unes eleccions que suposen la renovació de més del 60% dels seus membres, entre ells, els quatres càrrecs orgànics: Presidència, Vicepresidència, Tresoreria i Secretaria. Dels 77 secretaris nacionals han participat a la reunió 69 i d’aquets 4 han votat en blanc i hi ha hagut un votnul.
L’advocada Dolors Feliu va ser directora general de Drets i Assumptes en el govern de Quim Torra i abans directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat. Anteriorment, va exercir com a advocada de la Generalitat i va participar en la defensa de l’Estatut el 2006 davant el TC així com en la defensa dels recursos d’inconstitucionalitat i conflictes de competència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: