Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dignes resultats del Club Rítmica Vilafranca a la Copa d’Espanya de conjunts de Santander

Les gimnastes segueixen sumant experiències a campionats d’alt nivell en una entitat que es consolida com una referència a nivell català

Del 28 d’abril al 2 de maig Santander ha acollit la Copa d’Espanya nivell Base de conjunts de Gimnàstica Rítmica. En aquesta competició, s’hi van desplaçar els conjunts federats del Club Rítmica Vilafranca, que, prèviament, s’havien classificat entre els millors de Catalunya per a poder participar.

El conjunt Aleví format per Aina Martin, Valèria Barrabés, Uxue Gamazo, Paula Barrado i Montserrat Gutiérrez van executar un muntatge de 2 pilotes i 3 cèrcols que malgrat els errors comesos, els hi va servir per a classificar-se a la 17a posició.

Per la seva part, el conjunt Infantil compost per Jana Torrents, Ona Picas, Txell Picas, Nora Jiménez i Sheila Fernández, va realitzar un muntatge de 5 cintes que, tot i cometre alguna imprecisió en la seva execució, van aconseguir la 20a posició.

Cal destacar que els dos conjunts vilafranquins, van assolir classificar-se com a millor equip català de la competició en les seves corresponents categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: