Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la recollida porta a porta amb tecnologia smart

El nou model de recollida s’implantarà de manera esglaonada a cinc municipis de l’Alt Penedès.

Sant Sadurní d’Anoia i Sant Quintí de Mediona estrenaran els nous cubells amb xip a partir del 13 de juny, a principis de juliol començarà a Olèrdola i a finals de juliol serà el torn de Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit.

El vicepresident de l’àrea de Gestió de Residus, Jordi Bosch, acompanyat pels alcaldes i representants de Prezero, empresa concessionària de la recollida de residus, han participat aquest dimecres a la roda de premsa de presentació del desplegament del nou model de recollida porta a porta que incorpora tecnologia smart.

L’objectiu d’aquest sistema de recollida és augmentar el reciclatge, per arribar als índexs que exigeix la normativa per als propers anys, millorar la qualitat dels residus que es recullen selectivament, disminuint els impropis a cada fracció i avançar en l’aplicació a mig termini del models de pagament per generació, tal i com estableixen les noves normatives de residus.

Durant el procés d’implantació, posada en servei i funcionament del servei de recollida, la ciutadania podrà fer les seves consultes per telèfon al número d’atenció a l’usuari, el 93 891 16 22, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores o bé per correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: