Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca reobrirà el Kubrick amb l’esperança que s’omplin les sales de cinema

Cineclub Vilafranca ha anunciat aquest dimarts que reobrirà el Kubrick Cinema a l’estiu. És una aposta valenta que permetrà diversificar l’oferta cinematogràfica a Vilafranca.

Cineclub Vilafranca ha anunciat aquest dimarts que reobrirà el Kubrick Cinema a l’estiu. És una aposta valenta que permetrà diversificar l’oferta cinematogràfica a Vilafranca i atraure públic més jove a les sales.

El programador de Cineclub Vilafranca Pablo Sancho explica que mantindran la programació de cinema d’autor en versió original subtitulada i les sessions de cinema europeu més comercial els caps de setmana a la sala Zazie; mentre que al Kubrick hi haurà propostes més comercials, pel·lícules d’animació per a públic familiar i cinema d’autor que llueixi més en una gran pantalla com la d’aquesta sala.

Per a fer possible aquest pas endavant, Cineclub ha buscat la complicitat de l’Ajuntament de Vilafranca i del grup cooperatiu Entrem, com explica el tresorer de l’entitat Joan Reyes.

Per a la Junta de Cineclub, la reobertura del Kubrick té un component de servei públic per a la ciutadania de Vilafranca i la comarca, i neix amb la voluntat que tothom que ho vulgui, des dels més petits fins als més grans, pugui desenvolupar la seva vida cinèfila sense marxar de Vilafranca.

La junta de Cineclub té previst que el Kubrick sigui als matins un espai de formació per a nous públics, obrint la sala a infants i joves per tal que gaudeixin de l’experiència cinematogràfica en pantalla gran dins d’un programa educatiu que es vol posar en marxa a partir del pròxim curs.
De moment no hi ha data de reobertura del Kubrick però es preveu que sigui aquest estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: