Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cineclub Vilafranca acull dissabte un homenatge al dibuixant Miguel Gallardo

Cineclub Vilafranca acull dissabte un homenatge al dibuixant Miguel Gallardo

Dissabte a les sis de la tarda, Cineclub Vilafranca projectarà a la sala Zazie ‘María y yo’, un dels films del nou catàleg de FilmoXarxa.

L’acte serà presentat per Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, i Olga Iglesias, coordinadora de la Federació Catalana de Cineclubs, i oferirà un col·loqui amb col·laboradors i experts en l’obra de Miquel Gallardo.

La sessió serà un homenatge al dibuixant i historietista, recentment desaparegut, amb la projecció de ‘María y yo’ (Félix Fernández de Castro, 2010), adaptació del còmic homònim de Gallardo sobre la seva relació amb la seva filla autista. El film forma part del nou catàleg de FilmoXarxa, que ofereix una trentena de títols de cinema internacional contemporani inèdit aquí, cinema català recent i Bàsics del cinema català procedents de l’arxiu de la Filmoteca.

FilmoXarxa és un projecte de la Filmoteca de Catalunya i la Federació Catalana que arriba a 24 cineclubs de tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: