Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana torna La Pedals de Clip

La marxa comptarà amb la visita de dos campions del món com Abraham Olano i Joan Llaneras

Aquest cap de setmana Sant Martí Sarroca torna a ser l’escenari de la Pedals de Clip, la cursa cicloturística clàssica no competitiva més important d’Espanya en la seva categoria. Mítica ruta cicloturística que en l’edició d’enguany comptarà amb la visita d’Abraham Olano i Joan Llaneras, dos campions del món en en ruta i en pista, respectivament.

El dissabte, dia 7, a les 11 del matí, el Castell de Sant Martí, acollirà exposicions de mallots, bicicletes i quadres de pintura de Miguel Soro. A partir de les cinc de la tarda es farà la cronoescalada des de la placeta de l’1 d’octubre fins al castell de Sant Martí.

Un cop acabi i s’entreguin els premis als guanyadors, a les 19h, la Sala Ponent del Castell, acollirà un col·loqui sobre els mundials de ciclisme, a càrrec dels dos Campions del Món, Abraham Olano i Joan Llaneras, acompanyats de Marta Vilajosana, exciclista professional, guanyadora d’etapes al Giro i olímpica a Pequín.

Diumenge, dia 8, a les 9 del matí, torn per la marxa ciclista, amb dos circuits: un de 45 quilòmetres i un altre de 73 quilòmetres. Al llarg del matí la plaça del castell acollirà parades relacionades amb el món de la bicicleta, amb les exposicions del castell també obertes fins a les 14:00 h.

Les inscripcions per la La Pedals de Clip d’aquest cap de setmana es poden poden formalitzar fins aquest mateix dimecres, 4 de maig, a través de l’apartat inscripcions del web lapedalsdeclip.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: