Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 línies del programa Treball i formació per obres i serveis a 21 municipis de l’Alt Penedès

El dijous passat es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Entre d’altres es va aprovar una modificació de crèdit per incorporar transferències de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la comarca per valor de 918.000€. Aquesta modificació permetrà contractar temporalment 23 persones en situació d’atur a través de 3 línies del programa “Treball i Formació”: majors de 52 anys, persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en situació d’atur de llarga durada que han exhaurit les prestacions per desocupació. Aquestes persones realitzaran obres i serveis d’interès general i en benefici de la comunitat a 21 ajuntaments de l’Alt Penedès. L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat de les persones participants. La modificació de crèdit també es destinarà a altres projectes com l’obra d’habilitació de les vies ciclables interurbanes, l’Oficina de Transició Energètica de l’Alt Penedès, els ajuts de menjador escolar, les dinamitzadores de la gent gran i els convenis amb la Fundació Mas Albornà, la Fundació l’Espiga i Ampert. Es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups excepte l’abstenció de la CUP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: