Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Xerrades informatives sobre la llei de Dependència a Vilafranca

Xerrades informatives sobre la llei de Dependència a Vilafranca

Es faran sessions informatives tant per les persones que hagin d’iniciar els tràmits per sol·licitar la Llei de Dependència, com per a les persones que han de continuar la tramitació un cop aprovada.

L’Ajuntament, a través del servei de Gent Gran de la regidoria de Drets Socials, engega un programa de xerrades informatives sobre la Llei de Dependència. A partir d’aquest mes d’abril es convocaran sessions presencials informatives, adreçades a les persones que han d’iniciar el procés de sol·licitud d’aquest reconeixement o a les persones que ja tenen la resolució de grau de dependència aprovat i que han de continuar la tramitació per accedir a les prestacions reconegudes per la llei.
Les sessions informatives sobre la sol·licitud i tramitació de la dependència es faran cada quinze dies, els dimecres o els dijous de forma alterna, a partir del dia 20 d’abril i amb dues convocatòries. Una s’adreça a les persones interessades a informar-se sobre com s’ha d’iniciar el tràmit per sol·licitar la Llei de Dependència, i es farà en horari de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 12 del migdia. L’altra és per a persones que ja han rebut la carta amb la resolució del grau de dependència, es convocarà de 12 a 1 del migdia.
Les sessions tindran aforament limitat i es convocaran a l’edifici de l’Enològica. Per assistir-hi, caldrà fer inscripció prèvia per telèfon al 93 890 59 17 o per correu electrònic a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: