Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha presentat la comissió de Festa Major dels Monjos 2022

S’ha presentat la comissió de Festa Major dels Monjos 2022

Les 6 persones que formen l’equip ja ham començat a treballar per organitzar els actes de cara a la Festa Major d’aquest 2022.

Aquest mes d’abril s’ha donat a conèixer la composició de la comissió que tirarà endavant la Festa Major dels Monjos 2022. L’equip està format per quatre dones i dos homes amb una mitjana d’edats que no arriba als 40 anys i que ja han començat a treballar per l’èxit del programa festiu.

Les persones que formen la comissió són Gemma Castellví Inglada, de 48 anys. Treballa d’administrativa de recursos humans. Ha estat voluntària de la festa major durant molts anys, ha ballat panderetes i ha estat monitora de l’esplai infantil Si Fa Sol. Gerard Gibert Gatell, de 38 anys. Treballa a l’empresa familiar de gràfiques i és ballador i membre de la junta del Ball de Diables dels Monjos, Spantus. Jordi Ortiz Escalante de 36 anys. És soldador i mecànic industrial i en l’àmbit sociocultural és el responsable del Ball de Diables Spantus des de fa 15 anys. Cristina Ribas Ferret, de 26 anys, és la més jove de l’equip. És mestra d’educació infantil i des de petita ha estat molt vinculada a la festa major i a la coordinadora de balls. Ex cap de colla del Ball de Pastoretes i actualment membre del Ball del Foix. Pili Tabernero Bravo, de 48 anys, en fa 25 que viu al municipi. Basca de cor i catalana d’adopció, ha estat vinculada al món cultural i a diversos esdeveniments musicals. I finalment Eva Valera Bandrés de 41 anys, que treballa a la biblioteca municipal i des de petita ha participat en balls folklòrics. Actualment membre de la colla del Ball d’en Serrallonga i de la junta de la Penya Barcelonista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: