Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sas Absolució fa pressió als tribunals i als carrers perquè es desestimi la sentència de presó

Des del Grup de Suport assenyalen Junts per Catalunya, ERC i la Generalitat com a principals culpables de la condemna.

La setmana passada, el Grup de Suport Sas Absolució comunicava que ja havien exprimit la darrera via judicial possible per demanar l’anulació de la sentència a presó per Adrián Sas, condemnat a 3 anys, 6 mesos i 1 dia de presó pels aldarulls causats durant l’aniversari del referèndum de l’1 d’octubre davant el Parlament. A inicis del 2021, la defensa de Sas va presentar un recurs d’apel·lació contra la sentència al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va ser desestimat; i el passat 24 de febrer van presentar un recurs de cassació al Tribunal Suprem de Madrid. En aquest últim recurs, la defensa argumenta que no es va complir la presumpció d’innocència ni la cadena de custòdia de les imatges i vídeos presentats per l’acusació, i reiteren el seu desacord en considerar un pal de bandera com a arma perillosa, agreujant presentat per la Generalitat.
Des del grup de suport recorden que el posicionament final del Tribunal es pot fer públic en qualsevol moment, i asseguren que aquest “és l’últim recurs jurídic perquè la condemna sigui ferma”. Des del Grup de Suport assenyalen Junts per Catalunya, ERC i la Generalitat com a principals culpables de la condemna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: