Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca canvia l’enllumenat públic per llums tipus LED

Sant Martí Sarroca canvia l’enllumenat públic per llums tipus LED

El pas al sistema LED s’han fet en dues fases, i ara només queden alguns fanals per fer el canvi que se substituiran properament.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca està modificant l’enllumenat públic en els darrers mesos per llums de tipus de LED, una mesura que permet una reducció en el consum energètic entre la forquilla del 60-70%.

A banda de l’estalvi econòmic, també s’obté una millora mediambiental, ja que es redueix significativament la contaminació lumínica.

El color més blanc de la llum permet una reproducció cromàtica més real de la realitat, fet que incrementa l’eficiència de la llum i la seguretat tant de vehicles com de vianants

Els sistemes LED permeten, a través dels seus DRIVERS de control, una reducció de la llum al llarg de la nit, de manera que a partir de les 10 de la nit i fins a la mitjanit van passant del 100% al 60% de consum i nivell lumínic

Concretament, l’Ajuntament ha procedit a la substitució de tot l’enllumenat executant-lo en dues fases: 245 a la Fase 1 i 496 a la Fase 2. Resten pendents alguns fanals, que es canviaran properament.

Una altra actuació que s’està treballant és la instal·lació de fanals amb plaques solars d’autoconsum, a diferents punts dels barris del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: