Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí Vilafranca i Alpicat reediten la final de Copa de la Princesa en plena lluita per l’ascens

Dissabte (20h) el Patí Vilafranca visita l’Alpicat, un equip que no ha perdut cap partit aquesta temporada com a local

El passat 10 d’abril, Patí Vilafranca i Alpicat protagonitzaven la final de la Copa de la Princesa, que per alegria dels penedesencs, va acabar amb el trofeu de la Copa a la Poliesportiva. Tres setmanes després, els dos equips es tornen a veure les cares, en un context molt diferent, però igual o més decisiu.

Aquest dissabte, a les 20h (en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca), el Patí visita l’Alpicat en un duel crucial per tots dos. Els lleidatans, que perdien la setmana passada per 8-3 contra el Sant Cugat, ja es quedaven sense opcions de ser primers de l’OKLliga Plata Sud, i en cas de perdre dissabte dirien adéu també a la possibilitat de ser segons.

Els vilafranquins, segons, a 3 punts del Sant Cugat, buscaran guanyar per mantenir la posició de playoff i esperar un accident del líder per posar més pressió o una derrota del Taradell per obrir marge sobre el tercer lloc.

Important tenir un ull posat en el duel entre tercer, Taradell, primer, Sant Cugat. D’una banda, una victòria de Taradell, combinada amb una del Patí, deixaria la classificació amb només una jornada per davant amb un triple empat a 46 punts entre els tres primers.

D’altra banda, un empat o una derrota del Patí i una victòria del Taradell, situaria aquest equip segon classificat, empatat a 46 punts amb el Sant Cugat. En aquest supòsit, el Taradell, en cas de guanyar per més de dos gols, es col·locaria primer.

Una derrota de Patí i Taradell, ja certificaria l’ascens directe del Sant Cugat a l’OKLliga, i obriria les portes de la segona posició al Shum, que rep el Barça B i tancaria la lliga contra un Sant Cugat que ja no s’hi jugaria res però que ho ha guanyat tot aquesta segona volta i no ha mostrat signe de debilitat.

Les possibles combinacions són múltiples, però l’objectiu del Patí és aconseguir una victòria que, com a mínim, asseguraria el segon lloc de cara a l’última jornada. Sense cap mena de dubtes, un final de lliga impressionant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: