Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor el bisbe de Girona, el torrellenc Francesc Pardo, als 75 anys

El bisbe de Girona, Francesc Pardo i Artigas, ha mort aquesta nit als 75 anys. Ho ha comunicat el bisbat de Girona aquest matí.

Pardo estava ingressat des de principis de març a l’Hospital Josep Trueta de Girona a causa de complicacions d’una úlcera d’estómac.

Francesc Pardo Artigas va néixer a Torrelles de Foix l’any 1946. Va obtenir la Llicenciatura en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya i va ser ordenat sacerdot a Vilafranca el 31 de maig de 1973. A l’Arxidiòcesi de Barcelona, del 1973 al 1980, va ser Coadjutor a les parròquies de Santa Maria i de la Santíssima Trinitat, a Vilafranca. Va ser també Arxipreste d’aquesta mateixa localitat del 1979 al 1980 i rector de Sant Sadurní d’Anoia.

Entre el 1993 i el 2006 va exercir com a Director del Centre d’Estudis Pastorals de les diòcesis de Catalunya. Va ser bisbe de Girona des del 16 de juliol del 2008 i va prendre possessió de la diòcesi el 19 d’octubre del 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: