Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC convoca una consulta popular el dia de Sant Jordi per l’escola en català

Les darreres setmanes ha estat notícia la ratificació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de la sentència que imposa que el 25% de les classes siguin en castellà.

Des de l’ANC consideren la sentència un atac directe al model d’immersió lingüístic i, de des de la seva comunicació oficial, ha començat a córrer el termini perquè la Generalitat decideixi com l’executa.
Davant del que consideren una envestida al model integrador de l’escola catalana, les Territorials de Vilafranca, Sant Sadurní i Mediona, faran una consulta popular aquest dissabte, 23 d’abril, sobre el model d’escola que volem.

Tothom qui ho vulgui, podrà votar els dies 23 a les parades d’ANC, diumenge, 24 d’abril a les places de totes les viles amb les urnes de l’1 d’octubre. També conviden a tots els pobles del país a afegir-s’hi.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: