Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcoi, rival del Noia a la Copa, una de les grans revelacions de la temporada a l’OKLliga

Els alacantins han estat el sisè millor equip durant la segona volta de l’OKLliga, i fa jornades que tenen plaça assegurada als playoffs pel títol

El Noia Freixenet ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins. L’Alcoi, nouvingut aquesta temporada a la màxima categoria estatal, serà el rival en la primera eliminatòria del torneig del K.O.

Aquest dimecres La Paeria era l’escenari del sorteig del quadre de competició de la Copa del Rei 2022, que tindrà lloc al Pavelló Onze de Setembre, de Lleida, del 5 al 8 de maig, amb els vuit millors equips de l’OKLliga al final de la primera volta del campionat.

El Noia buscarà fer valdre la seva condició de cap de sèrie, davant un rival que ha completat una temporada espectacular. Els de Sant Sadurní partien amb l’avantatge d’evitar els rivals, considerats a priori, més forts de la competició.

No serà fàcil l’enfrontament amb l’Alcoi, un equip que ha completat una gran segona volta de lliga, escalant, fins i tot, a la 7a posició, la que definitivament ocuparà a falta només d’un partit per tancar la fase regular. L’Alcoi, a més, és el tercer equip que menys partits ha perdut en aquesta segona volta, en la qual ha estat el sisè equip més en forma.

Pel que fa a la resta d’equips, el sorteig ha deparat els següents enfrontaments: dijous, a banda del Noia – Alcoi, l’eliminatòria entre Barça i Caldes. I divendres, les altres dues eliminatòries entre Lleida i Calafell, i Liceo i Reus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: