Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gimnasta del Club Rítmica Vilafranca Júlia Bóveda, campiona d’Espanya base individual

L’or de Bóveda al campionat d’Espanya celebrat a Saragossa és la primera medalla estatal que aconsegueix una gimnasta penedesenca i de l’entitat a nivell individual.

La gimnasta alevina del Club Rítmica Vilafranca, Júlia Bóveda s’ha proclamat campiona d’Espanya de la seva categoria, en el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica Individual nivell Base que s’ha celebrat a Saragossa.

A banda de la ja citada Bóveda, també va participar l’alevina Ariadna Isaza, totes dues amb l’aparell de maces, i les cadets Júlia Arnan i Sara Queral, amb l’aparell de cinta.

Júlia Bóveda va sumar l’or amb un fantàstic muntatge de maces, i desprès d’una execució perfecte, en una competició, en què hi participaven 135 gimnastes d’arreu del territori espanyol. La seva companya, Ariadna Isaza, va realitzar el seu muntatge de maces amb gran precisió, aconseguint la 51a posició.

La gimnasta cadet Sara Queral, va assolir la 61a posició executant correctament el seu muntatge de cinta. Júlia Arnan, amb un bon muntatge de cinta, realitzat de manera dinàmica i molt àgil, 68a posició. En aquesta categoria, hi participaven un total de 159 gimnastes.

L’or de Bóveda és la primera medalla estatal que aconsegueix una gimnasta penedesenca i de l’entitat a nivell individual. Fins ara, s’havien aconseguit 3 medalles als campionats estatals, una d’or, una de plata i una de bronze; totes en categoria conjunta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: