Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Generalitat defensa l’equilibri entre indústria puntera i comerç de proximitat a Torrelavit

La Generalitat defensa l’equilibri entre indústria puntera i comerç de proximitat a Torrelavit

El conseller Torrent ha visitat Cartonatges Font i algunes botigues del carrer Major a Torrelavit per tal conèixer la realitat diferencial dels negocis del territori.

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha defensat l’equilibri entre una indústria puntera i innovadora i un comerç de proximitat i artesanal per vertebrar el territori. Ho ha fet en la seva visita a Torrelavit, en el marc d’una visita a diferents municipis de l’Alt Penedès.

Torrent ha pogut conèixer de primera mà el potencial i els projectes de creixement de Cartonatges Font, empresa líder del packaging, i també ha pogut veure i conèixer la realitat del petit comerç i els productes artesanals de Torrelavit.

El conseller ha destacat la necessitat de fer conviure aquestes dues realitats per fer avançar el país de forma competitiva i diferenciada. Segons Torrent, Catalunya necessita la indústria innovadora que representa Cartonatges Font, però també els productes artesanals d’un comerç de proximitat que ajuda a vertebrar els municipis.

L’alcalde, Manuel Raventós, ha agraït la visita del conseller i la seva predisposició a conèixer la realitat del municipi des del punt de vista de les necessitats de les empreses del territori.

Roger Torrent ha visitat Torrelavit a més dels municipis de Gelida, Sant Quintí de Mediona i Sant Cugat Sesgarrigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: