Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guillem Cabestany, satisfet amb els seus primers mesos com a seleccionador espanyol d’hoquei

Cabestany iniciava aquesta aventura al capdavant de la selecció el passat mes de juliol. Al novembre, el combinat es va proclamar campió d’Europa, el primer títol de la era Cabestany

El passat 2 de juliol, l’entrenador de Sant Pere de Riudebitlles, Guillem Cabestany, va ser confirmat com a seleccionador espanyol d’hoquei patins. Complerts 9 mesos després de la seva designació, Cabestany analitza la seva nova etapa, que ja l’ha portat a conquerir un campionat d’europa de seleccions, el passat mes de novembre, a Paredes, Portugal. Un campionat estrany.

Cabestany, alhora també ostenta el càrrec de director tècnic de la Federació Espanyola d’hoquei patins, i ocupa part del seu temps en fer seguiment de jugadors de diferents categories a nivell nacional i internacional. Una feina diferent, més calmada i amb un grau de pressió diferent al d’una banqueta d’un club d’elit.

Feina prèvia a un final de 2022 que portarà la selecció espanyola a disputar el mundial als World Skate Games, a Argentina, del 23 d’octubre, al 13 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: