Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enguany es recupera la normalitat a la Diada de Sant Jordi, que està pendent del temps

Roses i llibres tornen a ser protagonistes de la celebració de la Diada de Sant Jordi que enguany ja es podrà dur a terme sense cap tipus de restricció.

Això ha animat ja les vendes en els darrers dies i aquest divendres ja hi havia parades davant de les llibreries amb forma moviment.

De fet ja fa alguns dies que les botigues estan rebent encàrrecs.

Aquest any Sant Jordi cau en dissabte i les parades de llibres i roses instal·laran a la rambla de Nostra Senyora de Vilafranca. A més de les parades de davant de les botigues. Al carrer de la Font L’Odissea s’afegeix també als actes que organitzarà el centre d’expressió plàstica Zig Zag.

En relació als llibres més sol·licitats aquest Sant Jordi no té un clar destacat. Sonen alguns noms com Empar Moliné, Eva Baltasar o Toni Cruanyes.

En castellà estaran entre els més demanats autors com Javier Cercas o Santiago Posteguillo. Llibreters i floristes tenen ganes de recuperar la normalitat perduda el 2019.

Per la seva banda les floristeries també porten una setmana molt intensa, fins i tot amb encàrrecs. L’oferta va des de la rosa senzilla als rams amb complements.

També les floristeries estan pendents del temps i desitgen una bona tornada a la normalitat.

La previsió és d’ampliar clarament la venda de roses de l’any passat, que ja va ser un any de recuperació en comparació del 2019. Ara com ara tot ja està a punt de la celebració d’una festa que només pot ser deslluïda per la pluja. I les previsions no són bones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: