Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots han plantejat un calendari intens per la temporada del seu 40è aniversari

Els de la camisa vermella han explicat els detalls del calendari d’actuacions.

El cap de colla dels Xicots, Gerard Ametllé, explica que l’objectiu principal, després de dos anys d’aturada per la pandèmia, és fer castells de vuit, i que més endavant vol recuperar castells importants per la colla com la torre de 8 amb folre i el pilar de 6.
En la mateixa convocatòria de premsa s’ha fet la presentació del logotip del 40è aniversari dels Xicots, que ha estat dissenyat per l’excap de colla, Aina Mallol. Mallol ha fet una recreació del logotip històric en clau femenina.
Respecte al calendari d’actuacions de la temporada, en tenen programades més de vint amb diades destacades com el 15 de maig per Fires, el 9 de juliol a la Granada, o el 6 d’agost a la festa de Màrtirs.
A més de la Festa Major de Vilafranca, l’1 d’octubre hi ha el Concurs i per acabar la diada del Roser el 23 d’octubre. També han avançat alguns dels actes del 40è aniversari, com una diada de Pre-Festa Major el 21 d’agost a la plaça de la Vila amb la Vella de Valls i els Bous de la Bisbal, i una diada d’aniversari el 17 de setembre amb els Falcons i la Jove de Sitges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: