Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rugbi Club Vilafranca signa un any perfecte amb el títol de la Divisió d’Honor Catalana

L’equip ha patit un ascens meteòric i ja es troba a un pas de pujar a la segona categoria de l’hoquei estatal

El Rugbi Club Vilafranca havia de fer l’última passa dissabte per completar una temporada perfecta, i així ho va fer, derrotant el CEU a la final de la Divisió d’Honor Catalana Vueling per 45 a 12. Els vilafranquins no van donar marge a la sorpresa al Súper Dissabte de la Foixarda, ja que a la primera part van resoldre l’enfrontament marxant al descans amb un 38 a 0 favorable.

Tot i que li va costar uns minuts agafar embranzida al líder de la lliga, al minut 7 Juan Miguel las Heras va estrenar el marcador, posant el 5 a 0 que va durar fins al 24, quan Juan Ignacio Berón va anotar el segon try del Penedès.

L’assaig del segon centre va posar en marxa un quart d’hora imparable del Vilafranca, doncs en els darrers quinze minuts de la primera part van aconseguir quatre assajos més, de Guillem Valenzuela, Shota Tlashadze, Berón i Joaquín Techera, per marxar a vestidors amb el partit resolt.

La represa va arrencar amb un altre try vilafranquí de Tomás Sanguinetti, però el CEU va parar la sagnia per passar a ser protagonista en l’últim tram de partit.

Els del Sitari es van voler acomiadar com cal de la temporada, i treient l’orgull Álvaro de Mora i Jean-Paul Zisa van anotar dues marques, deixant el marcador definitiu en un digne 45 a 12.

Així s’arribava al punt i final de la setena edició de la Divisió d’Honor Catalana, amb el Rugbi Club Vilafranca, coronat com a flamant campió d’una lliga que ha dominat des de la primera jornada. Ara, tocarà enfrontar-se a la resta de campions autonòmics en la lluita per pujar a la Divisió d’Honor B, la segona màxima categoria estatal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: