Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Andreu visita el Municipal en l’últim partit com a local pel Vilafranca

Els penedesencs buscaran acomiadar-se de la seva afició amb una victòria. Aquesta temporada, com a local, el Vilafranca només ha guanyat quatre partits

El FC Vilafranca ja té la ment posada en el partit d’aquest dissabte contra el Sant Andreu. Un partit important per tots dos equips, però sobretot pels andreuencs, que amb una victòria el cap de setmana certificarien la seva presència al playoff d’ascens. Per la seva banda, el Vilafranca també buscarà una victòria que els ajudaria a enfrontar la darrera jornada amb major tranquilitat.

Els vilafranquins arriben al partit amb l’objectiu de sumar i fugir de possibles descensos compensats. Ara mateix, el Vilafranca, 10è classificat no hauria de patir per la permanència a Tercera Divisió. L’objectiu, allunyar-se de la 12a posició, que en el pitjor dels casos seria també plaça de descens a Primera Catalana.

Per la seva banda, el Sant Andreu arriba immers en la lluita pel playoff. Ara mateix els barcelonins són cinquens, amb 4 punts de marge sobre el 6è, que és l’Hospitalet. Amb una victòria, els barcelonins confirmarien aquesta mateixa jornada el cinquè lloc, i per tant, la seva presència al playoff.

El de dissabte serà l’últim partit a casa aquesta temporada pels d’Ivan Moreno. L’equip buscarà acomiadar-se de l’afició fins el curs vinent amb una victòria. Aquesta temporada els penedesencs només han guanyat quatre partits al Municipal, el darrer, fa dues setmanes, contra el Peralada.

Sobre el seu equip, Ivan Moreno es mostra esperançat i satisfet després de la imatge mostrada la darrera jornada contra l’Hospitalet.

El Vilafranca – Sant Andreu, serà dissabte, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, mitja hora més aviat de l’habitual, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: