Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rugbi Club Vilafranca, en espera de coneixer el seu futur sobre l’ascens de categoria

Després de la renuncia de tots els equips del Grup B a participar a la fase d’ascens, en aquest grup no hi haurà eliminatòria. Els vilafranquins podrien pujar directament

Un cop finalitzat el campionat de la Divisió d’Honor Catalana, del qual el Rugbi Club Vilafranca es va proclamar campió fa dues setmanes sense perdre cap partit, l’entitat segueix en espera de coneixer què passarà amb el seu futur a la fase d’ascens.

A hores d’ara no es descarta la opció de pujar directament a la Divisió d’Honor B, segona categoria estatal. El motiu és que, dels 8 equips que formaven el Grup B de la fase d’ascens, 7 han renunciat a la seva plaça, excepte els vilafranquins. Un grup format per equips d’Aragó, Balears, Catalunya, Múrcia i la Comunitat Valenciana.

Al haver un únic equip inscrit, la Federació Espanyola de Rugbi ha anunciat que no es jugarà cap eliminatòria, i ara serà el Comité Nacional de Disciplina el que haurà de fer publica la seva resolució pel que fa als ascensos i els descensos, segons el Reglament de Partits i Competicions de la Federació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: