Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rugby Club Vilafranca, a la final pel títol de la Divisió d’Honor Catalana d’aquest dissabte

El club vilafranquí arriba al partit de dissabte sense haver perdut cap partit aquesta temporada. La victòria donaria dret a disputar les fases d’ascens contra la resta de campions autonòmics

Dissabte, el camp barceloní de la Foixarda serà l’escenari dels partits més importants del cap de setmana del panorama del rugby català. Entre ells, la final de la Divisió d’Honor Catalana Vueling entre el Vilafranca i el CEU, a partir de les 16h.

Una oportunitat de títol pel club vilafranquí, que ha completat una temporada espectacular, sense sumar cap derrota, i encara pot acabar d’arrodonir-la.

En la semifinal, partit plàcid pel Vilafranca, que abans del minut 20 ja guanyava per 22 a 0 després de quatre assajos. El seu rival, el Químic, no va poder frenar el joc dels penedesencs, que abans de la mitja part ja posaven el 36 a 0 al marcador. Malgrat el Químic assajava a l’inici de la represa, el Vilafranca no va treure el peu de l’accelerador i amb set assajos més arribava fins el 79 a 5 definitiu.

Ara oportunitat de convertir-se en el campió de la Divisió d’Honor Catalana. El títol donaria la possibilitat de jugar els playoffs d’ascens, on hi participen els guanyadors de les competicions autonòmiques.

El Vilafranca – CEU començarà dissabte a partir de les 16h, i l’afició també el podrà seguir en directe per streaming a xala.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: