Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca torna als entrenaments amb la vista posada en el Sant Andreu

L’equip tornava als entrenaments aquest dimarts, en la prèvia d’un partit que serà important per tots dos equips, especialment pel Sant Andreu, que s’hi juga la cinquena posició

Aquest dimarts a la tarda, el FC Vilafranca tornava als entrenaments, gairebé 5 dies després de la derrota al camp de l’Hospitalet. La temporada ha passat a velocitat de creuer i als penedesencs només els resten dos partits de lliga: el penúltim serà dissabte a 2/4 de 5, a casa, contra el Sant Andreu.

Els vilafranquins arriben al partit amb l’objectiu de sumar i fugir de possibles descensos compensats. Per la seva banda, el Sant Andreu arriba immers en la lluita pel playoff. Ara mateix els barcelonins són cinquens, amb 4 punts de marge sobre el 6è, i amb una victòria s’endurien el cinquè lloc, confirmant així la seva presència al playoff.

El de dissabte serà l’últim partit a casa aquesta temporada. L’equip buscarà acomiadar-se de l’afició fins el curs vinent amb una victòria. Aquest curs, el Vilafranca només ha guanyat quatre partits al Municipal.

S’espera una gran afluència de públic visitant pel partit. El Sant Andreu ha ofereix als seus socis un autocar per a viatjar dissabte a Vilafranca, amb el viatge i l’entrada a un preu de 15€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: