Dimarts, 16 d'abril de 2024

El FC Vilafranca suma una victòria vital contra un Peralada al que se li escapa el playoff

La de diumenge és la primera victòria com a local d’aquest 2022, i serveix per allunyar-se una mica més del descens

Aquest diumenge, el Vilafranca era l’encarregat d’inaugurar una jornada perfecta per l’esport local. Els d’Ivan Moreno superaven per 3-1 el Peralada, aconseguint la primera victòria a casa d’aquest 2022, i 3 punts d’una importància capital en la lluita per la permanència.

Als 14 minuts de joc, Xavi Pluvins rematava de cap al segon pal per avançar els vilafranquins al marcador. Una primera part en què el degà va aconseguir mantenir l’avantatge fins el descans.

Quan es complien gairebé 20 minuts del segon acte, apareixia de nou Pluvins, rematant de cap a la sortida d’un còrner que prolongava primer Fontanils.

Retallava diferències el Peralada amb el 2-1 d’Adrià Casanova, però el Vilafranca no es va ensorrar, i en la següent jugada Victor Oribe calmava les aigües amb el tercer del Vilafranca, al 76 de partit.

Dijous, a les 8 del vespre, més futbol. El Vilafranca, 10è a la taula, visitarà l’Hospitalet en una jornada que s’avança entre setmana amb motiu de la setmana santa.