Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Can Cartró, campió de Quarta amb només una derrota aquesta temporada, ja és equip de Tercera

L’equip aconseguia l’ascens a Tercera Catalana després de completar una temporada espectacular i proclamar-se campió del grup 10 de Quarta Catalana el passat 9 d’abril

Aquest any, l’equip del Can Cartró ha viscut una temporada immillorable. Líders destacats tot el curs a la Quarta Catalana, els de Subirats es van proclamar campions de lliga 5 jornades abans d’acabar, amb la victòria per 0-4 davant el Base Vilanova fa dues setmanes.

Aquesta temporada de l’ascens també ha estat un premi per a persones com l’Antoni Escofet, una de les persones que més ha treballat pel club en els últims anys. Escofet dedica aquest èxit a altres persones anteriorment vinculades al club com Jaume Seguedà, Josep Casulleres o el seu germà Josep Escofet.

Una temporada espectacular del Can Cartró, que ha aconseguit uns registres inassolibles per la resta de competidors. 22 victòries en 26 partits i només una derrota, aconseguint 100 gols a favor i encaixant només 22. Temporada somiada, i que no s’esperaven fa mesos.

El Can Cartró, a més, compta amb un dels camps més singulars del futbol penedesenc, i un ambient que contribueix a fer pinya.

Un cop finalitzi la present temporada, a la qual li resten 4 jornades, el repte serà estrenar-se a una categoria superior. En l’horitzó, el Can Cartró també tindrà la participació a la Copa Ràdio Vilafranca 2022, que serà presentada al Claustre de Sant Francesc, el proper dijous 5 de maig, a les 8 del vespre.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: