Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xicots i Jove han tornat als assajos amb la intenció de recuperar el calendari habitual

Els Xicots de Vilafranca han posat en marxa l’any 2022, el que ha de ser el de la temporada de la represa, amb ganes de començar a compartir el seu 40 aniversari amb la resta de la Vila i la comarca.

La setmana passada van iniciar els assajos regulars, que son en els horaris habituals, els dimecres a les nou de la nit i els divendres a partir de les 22h. El cap de colla, Gerard Ametllé, explica que l’objectiu dels Xicots és recuperar els castells de vuit, però que caldrà veure la resposta de la gent desprès de dos anys de pandèmia.

Per la seva banda la Colla Jove de Vilafranca ha iniciat els assaigs en un nou local, el del Club Esportiu Budokan Penedès, al Carrer de Sant Julià. El cap de colla, Bernat Costa, apunta que disposar de local serà positiu.

Els de la camisa vermella tenen ganes de recuperar un calendari habitual de diades amb punts àlgids com les Fires, les festes majors de La Granada i Vilafranca o el concurs.

La Colla Jove està tancant el calendari per l’any 2022, una temporada en que l’objectiu és recuperar l’activitat habitual de la colla, tant la social com la castellera.
Tall: 52’15’’ TAMPOC…CASTELLERA 52’35’’

El Cap de Colla de la Jove, Bernat Costa, vol treballar per recuperar els castells de 7.
Per la seva banda els Xicots han començat a rodar ben d’hora la renovada canalla, i sobretot, poden anar preparant el primer repte casteller que està previst per aquest diumenge. Es tracta de la ja habitual Diada Castellera del dia de la Dona, on les Xicotes de Vilafranca, i les Castelleres de Barcelona aixecaran castells amb troncs 100% femenins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: