Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca encara el final de la commemoració del 8M amb batucada i música en directe

Malgrat la pluja, aquest dissabte van tenir lloc diferents actes vinculats a la commemoració del 8 de març, dia internacional de les dones.

La batucada Tokem x tu va fer un petit recorregut pel centre mentre el temps ho va permetre per donar pas més tard a un concert vermut amb el grup Les Pasquines. El concert s’havia de fer a l’aire lliure, al parc de l’U d’Octubre, però finalment va tenir lloc sota cobert al local social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

La commemoració del 8M a Vilafranca ha comptat amb diversos actes de tota mena. També dissabte es va fer la projecció del documental ‘Moments de la història de les dones’ i un posterior debat a l’Associació de Veïns i Veïnes del Molí d’en Rovira. El debat estava conduït per Rosa Maria Prat, mestra jubilada, escriptora i feminista.

El programa del 8M a Vilafranca finalitzarà el dia 29 de març amb el lliurament del premi del Concurs de Calendaris de març de 2022 a febrer de 2023, que tindrà lloc a l’Espai Jove La Nau, a les 19h.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: