Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una dona trans ha explicat la seva experiència dins d’una colla castellera

El cap de setmana va estar marcat per les activitats que van organitzar els Xicots a Cal Noi Noi dins del marc de la Diada de les Dones.

Un d’aquests actes va ser la xerrada de Sandra Vilaseca per explicar en primera persona la seva experiència de com va viure el seu transit dins la Colla Castellera dels Castellers de Barcelona, als que considera la seva família, i la van ajudar en aquest pas tant important a la seva vida.
Aquesta xerrada de la Sandra, ‘Ser una dona trans en el món dels castells’, ha estat la primera que va realitzar a una colla castellera i va escollir els Xicots de Vilafranca als que considera grans amics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: