Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca sense encert torna d’Ascó amb una derrota contra el penúltim classificat

Nou revés pel Vilafranca, que no ha estat capaç de tancar la setmana amb la segona victòria consecutiva. Dissabte, nova oportunitat de sumar, en la visita de la Guineueta al Municipal

Nova punxada del Vilafranca, que dissabte perdia per 1-0 en la visita a l’Ascó. Els vilafranquins, que arribaven amb les bones sensacions de la victòria contra el Girona B, tornaven a veure’s perjudicats per la falta de gol que arrosseguen durant tota la temporada.

Ho provava l’Ascó al primer temps amb dos llençaments des de fora l’àrea. Sortien tots dos a la dreta del porter Xavi Mañes, que sumava una nova titularitat.

Pel Vilafranca, les més clares les tindria Oribe, absent dimecres, però titular, al igual que el dia de la Grama. Primer, amb un xut de falta, que sortia per damunt del travesser, i més tard amb un potent xut dins l’àrea, amb una gran aturada d’Enric.

A la segona meitat, un Ascó més ben plantat generava més perill a la porteria vilafranquina. Al 5 de la segona, una falta de Badia s’estavellava al travesser. Es salvava el Vilafranca.

Ho tornava a provar Oribe, des de fora l’àrea. El xut sortia alt per poc. I al 68, una jugada amb imprecisions i falta de decisió, culminava amb l’1-0, obra de Marcel, que rematava sol dins l’àrea.

Fins i tot haguès pogut arribar el segon de l’Ascó… També Oribe disposava d’una clara, però desviava el defensa en l’últim sospir.

D’una banda, 3 punts vitals per l’Ascó en la lluita per la permanència. Pel Vilafranca, una oportunitat perduda de puntuar davant un rival de la zona baixa, abans de rebre la visita de la Guineueta, que la propera jornada podria perdre la categoria a la conclusió del partit al Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: