Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix un reportatge sobre Ucraïna i una entrevista amb Carme Forcadell

Connexió Ucraïna mostrarà el contacte entre ucraïnesos que viuen al Penedès amb familiars o amics seus que es troben al seu país.

La programació de Penedès TV té avui dos punts d’interès especial. A dos quarts de quatre s’emet una entrevista amb l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. L’entrevista es torna a emetre cada quatre hores i desprès de l’emissió de dos quarts de nou i de dos quarts d’onze es podrà veure també, tot seguit, un reportatge especial sobre com viuen la guerra des del Penedès ciutadans de nacionalitat ucraïnesa. Connexió Ucraïna és un reportatge de mitja hora de durada que s’emet avui a les set de la tarda i a les onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: