Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 550 corredors en un 36è Cros de l’escola Sant Ramon amenaçat per la pluja

Finalment la pluja no va impedir la celebració d’una nova edició del cros escolar més antic de la comarca

Després del parèntesi del 2021, enguany ha tornat a celebrar-se el tradicional Cros de l’Escola Sant Ramon, en la seva 36ena edició. Durant la jornada, un matí marcat per la mala previsió meteorològica, que amenaçava pluja.

Malgrat tots els condicionants, les previsions de participació van quedar superades amb escreix: més de 550 corredors, entre les 12 categories que prenien part.

Pel que fa al palmarès, repassem els guanyadors masculins i femenins de totes les categories: en infantil, Joan Arnan i Helena Domenech. Pels alevins: Enric Bellvert i Marta Tomás. En benjamins Safwane Touzani i Enís Riol.

En la categoria de promoció 2014 guanyaven Ryan Hassani i Arlet González; i en la 2015 Albert Colàs i Valeria Navarrete. També hi havien 4 categories en l’edat de mainada: en la dels 2016 victòries de Pol Pinar i Romaisa el Hadioui. En mainada 2017 Josep Oliveres i Sira Requena.

Ens acostem a les més petites. En barrufet (pels nascuts el 2018) guanyaven Jan Nicolàs i Mar Puigbet i en tortugues (pels nascuts el 2019) podi integrat per Aritz Barjola, Valentina Santodomingo i Arlet Castellví.

Corrien els més petits, però també els pares. En la cursa de pares, d’1 kilometre i mig, primer lloc per Fran Rodríguez, mentre Cinta Fonda era la primera de les mares. També hi havia lloc per una cursa sènior de 5km amb Jaouab Assini i Berta Raventós com a primers classificats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: