Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’obra ‘Les irresponsables’ del 25 de març exhaureix les entrades en temps rècord

L’obra ‘Les irresponsables’ del 25 de març exhaureix les entrades en temps rècord

Les entrades s’han exhaurit en un cap de setmana, i han confirmat l’interès del públic del Penedès per veure aquesta comèdia.

Es tracta d’una comèdia dirigida per Sílvia Munt, avalada per crítica i públic que ha exhaurit les entrades a la venda en un cap de setmana. El públic del Penedès ha reaccionat molt favorablement a la proposta escènica de finals de març al Teatre Municipal Cal Bolet.

‘Les irresponsables’ ens explica la història de la Lila, que té quaranta anys i acaba de ser abandonada per la seva parella. La seva amiga Núria i la seva germana Fabi se l’emporten a passar un cap de setmana fora, a una casa que els han deixat uns coneguts. A canvi de la casa, una única condició: vigilar que el gos dels veïns no es cagui al jardí.

Amb aquesta premissa divertida i a la vegada absurda, comencen els embolics. Un seguit de circumstàncies converteixen un cap de setmana normal en una obra de teatre hilarant. Un cap de setmana amb les amigues on la situació escala minut a minut.

Les actrius Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas són les protagonistes d’aquesta comèdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: