Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exgimnasta olímpica Melitina Staniouta impartirà una masterclass aquest diumenge a Vilafranca

La bielorussa, Melitina Staniouta compta amb un palmarès envejable, amb 24 medalles entre campionats europeus i mundials, i la participació als Jocs Olímpics de Londres i Rio

Aquest diumenge, 27 de març, a partir de les 10:30h, el Club Rítmica Olèrdola ha organitzat una masterclass solidària de gimnàstica rítmica que impartirà l’exgimnasta olímpica Melitina Staniouta. Els beneficis d’aquest acte es destinaran al poble d’Ucraïna i provindran dels col·laboradors, de les inscripcions, de les entrades amb dret als sorteigs i de la guardiola solidària que s’instal·larà al pavelló per a que tothom que així ho vulgui, pugui fer la seva aportació.

La masterclass estarà oberta a totes les gimnastes que hi vulguin participar, a més de les del propi club, i es celebrarà al Pavelló Nou de Vilafranca. Es treballaran tècniques corporals i amb aparells de la mà de l’exgimnasta bielorussa, que recentment ha estat notícia al haver de fugir de Kiev i instal·lar-se, de moment, provisionalment, a Barcelona.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: