Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘La infanticida’ arriba aquest divendres a Cal Bolet

‘La infanticida’ arriba aquest divendres a Cal Bolet

Donada la coincidència d’aquesta representació amb la rua de Carnaval a Vilafranca, l’horari de l’espectacle s’ha avançat trenta minuts i començarà a 2/4 de 8 del vespre.

La representació s’iniciarà a 2/4 de 8 del vespre, combinant el conegut text ‘La infanticida’ de Caterina Albert amb la música de Clara Peya. Un format excepcional, una òpera electrònica escrita per Marc Rosich i dirigida per Marc Angelet que recupera un clàssic de la literatura catalana.

Un conjunt de talents s’apleguen en aquest espectacle que homenatja un text que va trencar motlles: un monòleg interior que Caterina Albert va escriure l’any 1898 i té com a protagonista i com a únic personatge la Nela, una dona que ha estat enviada a un psiquiàtric després de cometre un infanticidi. ‘La Infanticida’ no va estrenar-se fins a seixanta anys després que fos escrita.

L’obra forma part de la programació d’aquest mes de març, mes de la dona, plena de dones creadores, intèrprets i directores dins de la programació professional del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: