Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort Cisco Mallofré, un històric dels Castellers de Vilafranca

Cisco Mallofré va nèixer l’abril del 1938, va fer de segon del pilar de 6 i durant dècades baix dels Castellers de Vilafranca.

Va fer el primer pilar de sis carregat de la colla el desembre de 1971 i el primer pilar de sis descarregat dels Verds a l’agost de 1972. A la colla va rebre el reconeixement de Casteller de Soca-rel el 1978 i el 2010 va rebre el distintiu Fidelitat Castellera dels Castellers de Vilafranca pel fet d’haver estat dècades parant tots els castells dels Verds a baixos. Aquell any deixava la posició a causa de la salut. També havia rebut la medalla de la Vila de l’Ajuntament de Vilafranca l’any 1998.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: