Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es tancarà el pas de la sortida Nord de l’AP-7 per la retirada de les cabines del peatge

Aquest dilluns es preveuen afectacions del trànsit a la sortida 28 de l’AP-7 sortida 28 a Vilafranca, per les obres de desmantellament de les marquesines de peatge.

La major afecció tindrà lloc des de les onze de la nit fins les sis de la matinada de dimarts, amb el tancament total. El 31 d’agost de l’any passat va finalitzar la concessió de l’autopista AP-7 quedant lliure de peatge. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana està treballant per adequar les autopistes a la nova realitat. Dins d’aquestes actuacions, s’inclou el desmantellament i adequació, de les innecessàries, instal·lacions de peatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: