Dimarts, 23 d'abril de 2024

El Noia supera còmodament l’Igualada (3-0) i conserva la tercera posició

Dissabte, els de Sant Sadurní visiten la pista del Reus Deportiu

Aquest dimecres el Noia Freixenet aconseguia una nova victòria, al superar l’equip de l’Igualada per 3-0 en partit de la 20a jornada de l’OKLliga. Una victòria còmoda i que suposa la quarta de forma consecutiva.

No va patir excesivament l’equip de Sant Sadurní, en un partit amb moltes ocasions pels dos equips i dominat des de l’inici pel conjunt local.

A 10 i mig pel descans s’avançava el Noia, amb gol d’Aleix Esteller. A l’inici de la segona meitat, els de Pere Varias sentenciaven el partit amb dos gols de Roc Pujadas en menys d’un minut.

Especialment, destaca l’exquisita definició en la jugada del 3-0.

Amb aquesta victòria, el Noia manté la tercera plaça a la classificació i allarga la ratxa de victòries a 4 seguides. Dissabte a les 20h, partit clau a la pista del Reus Deportiu.